LA FELSINEA Zaffira 350 AUTO Feliator electric
Producător: LA FELSINEA • Număr articol: F15354C4GU2
Garanție (companii și organizații): 1 an(i) •Garanție (consumatori): 3 an(i) • Țara de origine: Italia • Cod TARIC: 84385000
Descriere produs
LA FELSINEA Zaffira 350 AUTO Feliator electric mezeluri automat
Feliator electric automat sau cu operare manuala pentru uz profesional. Este ideal pentru feliat produse din carne.
Aparatul este confectionat cu colturi rotunjite, cu maner cursa din plastic si talpi din cauciuc pentru o utilizare stabila.
Este usor de utilizat si curatat.
Pini chromate
Transmisie cu curea
Utilizare automata sau manuala
Grosime taiere adjustabila: 0-23 mm
Ascutitor inclus in pret
Diametru lama: 350 mm
Inclinare lama: 35°
Unealta speciala pentru indepartat lama
Capacitate de taiere: 365x270 mm
Cursa feliator: 310 mm
Cu capac inferior
Cu Certificat CE
Parametri
Lățime |
|
685 mm |
Adâncime |
|
660 mm |
Înălțime |
|
750 mm |
Greutate netă |
|
57 kg |
Putere intrare |
|
370 + 180 W |
Alimentare electrica |
|
230 V / 50Hz. / 1N~ V/Hz |
Documente aferente
Producătorul produsului
Fondată în 1933, La Felsinea este unul dintre cei mai mari producători din Italia de utilaje profesionale pentru prelucrarea alimentelor. Actuala fabrică situată în Piazzola sul Brenta, la doar câțiva kilometri de Padova, a fost înființată în 2002 ca o investiție complet nouă, în teren verde, cu linii de mașini noi și cea mai modernă tehnologie.
Ei produc produse care combină ergonomia cu construcția și componentele de calitate industrială. Produsele La Felsinea sunt special concepute pentru utilizare intensă și pot fi utilizate într-o mare varietate de locuri, fie că este vorba de restaurant, cafenea, catering sau fabrică de procesare a cărnii.
Cele mai populare produse sunt în mod clar mașinile de tocat carne, mixerele de carne și alte mașini de prelucrare pentru fabricile de carne și măcelarii. Cu toate acestea, cu diversele lor mașini de gătit și de preparare, acestea devin din ce în ce mai cunoscute în lumea mașinilor profesionale de catering.