gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

LOUIS TELLIER MARCEL cuptor pe lemne mobil

Producător: LOUIS TELLIER • Număr articol: MARC01

Amintiti-va de aromele vremurilor de altadata, pregatiti-va mancarurile preferate in aer liber cu cuptorul de exterior cu combustibil mixt MARCEL. Cu cuptorul portabil, puteti coace confortabil pizza, paine, prajituri, peste si carne.

Continuă la descrierea completă a produsului »

Din nefericire, acest produs nu mai figurează în oferta noastră, dar foarte probabil vă putem oferi o alternativă.

Dați click aici pentru a vedea oferta noastră actuală!

Continuă la categoria aferentă

Garanție (companii și organizații): 1 an(i) •Garanție (consumatori): 3 an(i) • Țara de origine: Franța • Cod TARIC: 85141980

Descriere produs

LOUIS TELLIER MARCEL cuptor pe lemne mobil

Cuptor profesional cu combustibil mixt, model portabil. Perfect pentru preparare de pizza, placinta (Flammkuchen), paine, carne, peste, legume la abur.
Desfaceti picioarele inferioare, instalati cosul de fum, asezati dispozitivul pe o masa solida sau pe un blat de lucru.
Sertarul de combustibil este situat pe spatele dispozitivului. Umpleti-l cu material de incalzire potrivit pentru coacere: puneti in el busteni uscati, peleti sau carbune. Aprindeti-le, si puneti sertarul la loc. Urmariti termometrul incorporat in usa cuptorului. Asteptati ca interiorul cuptorului sa atinga temperatura dorita in 20 de minute.
Ramane doar sa puneti pizza, painea sau alte alimente pregatite pentru a fi coapte in cuptor. O tava pentru pizza de calitate inalta, o lopata pentru pizza sau o tava profesionala (dimensiune GN2/3, sau GN1/2) pot fi de mare ajutor in acest sens.
Temperatura poate fi monitorizata pe termometrul analog profesional incorporat in usa, iar mancarea poate fi verificata pe orificiul de observare din sticla fara a deschide usa cuptorului.
La nevoie, cuptorul Marcel este potrivit si pentru afumarea la rece, pentru care cel mai bine este sa folositi aschiile de lemn disponibile in gama noastra.
Dupa eveniment, dispozitivul poate fi usor curatat, dezasamblat si transportat.
Il recomandam pentru evenimente in aer liber, locuri de luat masa la terasa si in aer liber.

Capacitate: 1 buc de pizza de 30ø cm, sau 1 buc de paine de 28ø cm, sau 2 buc de bagheta, sau alta carne care poate fi coapta intr-o tava de copt de pana la dimensiunea GN2/3 
Structura din otel inoxidabil, cu placa inferioară de piatra si izolatie interioara din fibra ceramica
Dimensiuni camera: 340x519x205mm
Dimensiunile placi de piatra: 330x370mm, 15mm grosime
Termometru analog profesional si deschidere de observare incorporate in usa
Supapa termostat in regim inchis:
- modul de coacere standard, la 150-250°C,
- recomandat pentru coacerea painii, a carnii, a pestelui, a legumelor, a prajiturii si a produselor de patiserie
Supapa termostat in modul deschis:
- modul de coacere rapida la o temperatura ridicata de pana la 450-500°C,
- recomandat pentru coacerea pizza si a altor alimente la gratar
Sertar de combustibil din spate usor de utilizat
Poate fi folosit cu: busteni de lemn, peleti, carbune, aschii de lemn
O temperatura de 500°C poate fi atinsa in mai putin de 20 de minute
Termostat
Sertar de cenusa detasabila, usor de curatat
Cos de fum detasabil
Maner de transport rabatabil
Picioare rabatabile
Se autocurata prin piroliza (+500°C) sau cu o perie metalica pentru murdaria persistenta de pe suport

Parametri

Lățime

439 mm

Adâncime

755 mm

Înălțime

918 mm

Greutate netă

36 kg