gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Nu exista experienta gastronomica de neuitat fara ingrediente si expertiza de calitate. Iar cunostintele dvs. profesionale sunt perfect completate de masinile profesionale furnizate de noi. Oferim cea mai buna calitate la cel mai avantajos pret - va oferim produse excelente cu multi ani de experienta.

Filosofia noastra de afaceri

Ne asumam responsabilitate pentru informatiile afisate pe site si nu vindem produse false - livram produse cu parametri specificati pana la termenul asumat la pretul confirmat. Serviciul clienti dinamic este intotdeauna disponibil, iar echipa noastra de logistica si service dicteaza viteza maxima furnizorilor si partenerilor de transport.

Pe parcursul celor peste 10 ani de existenta si cu peste 70.000 de comenzi finalizate, am obtinut destula experienta in indeplinirea a diferitelor cereri si in eliminarea rapida a produselor de calitate dubioasa.

Echipa noastra

Fiecare membru al echipei noastre, care a crescut la 15 persoane de-a lungul anilor, lucreaza din greu pentru ca sa poteti obtine rapid aparate de bucatarie moderne si de incredere, la un pret accesibil. Cu cei mai renumiti producatori din Europa in spatele nostru, putem oferi echipamente eficiente pentru o mare varietate de procese gastronomice.

Experienta profesionala

Vizitam in mod constant cele mai importante targuri din Europa pentru a va pune la dispozitie cele mai moderne aparate si procese. Angajatii nostri sunt prezenti la evenimentele HOST (Milan), Hotelympia (Londra), Hostelco (Barcelona), SIRHA (Paris), Ambiente si IFFA (Frankfurt) pentru a va satisface nevoile speciale cu cunostinte de ultima ora. Tehnicienii nostri de service primesc pregatire continua, iar noi trimitem feedback catre furnizorii nostri - astfel incat sa puteti lucra cu produse de calitate superioara.

Reprezentanta producatori

Oferim numai produse de incredere care detin aprovizionare cu piese de schimb. Producatorii produselor pe care le vindem iau in serios asigurarea calitatii, formarea continua si furnizarea de piese de schimb. Suntem in contact zilnic cu furnizorii nostri, iar camioanele noastre pleaca regulat pentru a asigura aprovizionarea continua.

Informatii firma

Numele Firmei: Gammo Europe SRL.
Adresa: Strada Hadak útja, Nr. 11., Budapesta, Ungaria H-1119
CUI Intracomunitar: HU23925148
Numar de inregistrare in Ungaria: 01-09-281228

Dun&Bradstreet, furnizorul si evaluatorul international de informatii de afaceri, clasifica stabilitatea financiara si fiabilitatea afacerii tuturor companiilor care opereaza pe baza unei metodologii masurate si dovedite in mod continuu, dezvoltata de experti internationali.
Compania noastra a fost selectata conform acestor criterii ca una dintre cele mai stabile din punct de vedere financiar.

Dun & Bradstreet tanusitvany 

Este o mare onoare pentru compania noastra ca putem fi printre cei mai buni pe baza ratingului obiectiv al companiei Dun&Bradstreet. Acordam o mare atentie actionarii corecte pe piata, asa ca este important pentru noi ca un expert extern sa ne confirme ca probabilitatea de insolventa a companiei noastre este extrem de mica. Credem ca, cu ajutorul Certificatului Dun&Bradstreet, putem creste si mai mult increderea fata de clientii, furnizorii si angajatii nostri, ceea ce este din ce in ce mai important in relatiile de afaceri solide si de termen lung. Faptul ca un expert international independent a recunoscut stabilitatea companiei noastre ne transmite mesajul ca suntem pe drumul cel bun in construirea si dezvoltarea companiei noastre. Intrucat compania noastra a fost certificata pe baza unor criterii strict profesionale, nu este posibil aplicarea pentru aceasta, astfel incat Certificatul Dun&Bradstreet ne distinge cu adevarat compania intr-un mod pozitiv pe piata.

Compania noastra a primit Certificatul Dun&Bradstreet AAA (triplu A), care indica faptul ca riscul financiar al stabilirii unei relatii de afaceri cu noi este extrem de scazut. Baza Certificatului Dun & Bradstreet este calificarea Dun&Bradstreet, care de mai multe decenii evalueaza companiile pe baza fiabilitatii lor la nivel international. Certificatul Dun&Bradstreet, care este eliberat cu nivelurile AAA, AA și A, indica stabilitatea companiilor si ca firma cu aceasta evaluare este stabila financiar. Ratingul AAA a fost introdus in 1989, iar din 1996, companiile au avut ocazia sa-si arate fiabilitatea in afaceri sub forma unui certificat. Certificatul ofera companiilor eligibile o oportunitate de a arata altora ca compania lor este o companie recunoscuta, de incredere si solvabila. Certificatul Dun&Bradstreet este utilizat in multe tari europene in diverse domenii ale vietii de afaceri.

Clasificarea Dun&Bradstreet se bazeaza pe date din mai multe surse oficiale, precum - in cazul Ungariei - date de la Ministerul Justitiei, inregistrari ale Tribunalului Firmelor, Oficiul National de Impozite si Vama si date de la alte autoritati. Pe langa datele din surse oficiale, ratingul incorporeaza informatii financiare despre companie, cum ar fi datele bilantului, declaratiile de profit si pierdere si tendinte. Evaluarea ia in considerare datele demografice ale companiei sau ale organizatiei, adica varsta companiei, activitatea, dimensiunea, proprietarii si conexiunile acestora. Din datele programului Payment Experience, se incorporeaza in rating dacă firma data iai deconteaza facturile la timp sau cu intarziere, adica cu ce disciplina de plata. Pe langa cele de mai sus, sistemul adauga si o serie de alte informatii colectate la ratingul Dun&Bradstreet, cum ar fi date de executie sau stiri din presa.

Deoarece ratingul Dun&Bradstreet nu arata doar stabilitatea financiara actuala a companiei noastre, ci si probabilitatea ca compania noastra sa devina insolvabila in anul urmator, putem afirma cu mandrie ca compania noastra va continua sa fie un jucator stabil pe piata in viitor.