GAMMO element electric incalzire chafing dish GN1/1
Producător: GAMMO EUROPE • Număr articol: GH422
Garanție (companii și organizații): 1 an(i) •Garanție (consumatori): 1 an(i) • Țara de origine: N/A • Cod TARIC: 84198180
Recenzii clienți:
5 punct(e) 1 pe baza evaluărilor
Descriere produs
GAMMO element electric incalzire chafing dish GN1/1
Element de incalzire, electric pentru chafinguri cu marime GN1/1. Acest accesoriu practic poate fi montat usor pe chafing dishul existent.
IMPORTANT! Elementul trebuie montat pe fundul recipientului inferior, pe clemele deja pregatite de fabrica.
Interval de temperatura: 65-90°C
Model fara control de temperatura
Compatibil cu urmatorul chafing dish:
- GAMMO Chafing dish din inox GN 1/1 cu capac roll top
Parametri
Putere intrare |
|
400 W |
Alimentare electrica |
|
230/50 V/Hz |
Lățime |
|
300 mm |
Adâncime |
|
200 mm |
Înălțime |
|
20 mm |
Greutate netă |
|
1.2 kg |
Documente aferente
Produse asociate
GAMMO Chafing dish din inox GN 1/1 cu capac roll top
505,75 RON(425,00 RON + TVA)
luni • 2024.12.16.
HORECATECH combustibil pentru chafing dish 200g
7,74 RON(6,50 RON + TVA)
Combustibil pentru chafing dish - cana reumplere 5L HORECATECH
116,02 RON(97,50 RON + TVA)
Producătorul produsului
Aproape 20 de ani de experienta condensati intr-un singur brand. Numele GAMMO este garantia ca veti alege un produs accesibil, dar de calitate excelenta. Vindem doar produse testate si dovedite care sunt potrivite pentru utilizare in bucatariile profesionale si pentru calitatea carora ne asumam responsabilitate. Livram rapid produsele noastre si, daca este necesar, le reparam rapid cu propria noastra echipa de service.
GAMMO: raport calitate-pret excelent si produse testate pentru experiente gastronomice de neuitat!
Reviewuri clienți
Pe pagina noastră publicăm doar recenzii care sunt scrise de clienți reali. De asemenea, publicăm și recenzii negative și le moderăm doar, dacă este absolut necesar din cauza conținutului sau a stilului lor. Politica noastră de evaluare și moderare detailată poate fi accesată pe această pagină.
2024.04.05