gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

GAMMO Organic presa fulgi de cereale

Producător: GAMMO EUROPE • Număr articol: G1004

Presa fulgi cereale manuala cu design organic. Il recomandam special pentru productia de fulgi de cereale si materie prima de muesli, in cantitati menajere.

Continuă la descrierea completă a produsului »

Pe stoc: 2 buc

Livrare estimată: marți • 2024.11.26.

975,80 RON820,00 RON + TVA

Garanție (companii și organizații): 1 an(i) •Garanție (consumatori): 2 an(i) • Țara de origine: N/A • Cod TARIC: 82100000

Descriere produs

GAMMO Organic presa fulgi de cereale

Presa fulgi de cereale si musli de banc manuala. Excelent pentru producerea de fulgi de cereale proaspat presati si materie prima de muesli, in cantitati de uz casnic.
Rolele de zdrobire cu suprafața canelata zdrobeste cerealele. Grosimea fulgilor de cereale poate fi reglata la 3 dimensiuni diferite folosind parghia din partea din fata a masinii.
Aparatul este simplu si usor de operat, chiar si copiii isi pot pregati singuri fulgi de cereale sanatose folosind aparatul.
Produs 99% fara plastic, 100% fabricat in Ungaria!

Potrivit pentru: fulgi de ovaz, secara, grau, grau spelta.

Caracteristici tehnice:
- grosime de presare reglabila in trei trepte
- capacitate: 2 kg/ora
- role de zdrobire: otel inoxidabil, cu suprafata canelata
- corp masina: lemn masiv de fag, tratat cu ulei natural de in
- capacitate palnie de alimentare: 0,25 l
Accesoriu de baza: 1 suport, pentru fixare pe blat

Parametri

Volum

0.25 litru(i)

Capacitate

2 kg/ora

Lățime

100 mm

Adâncime

200 mm

Înălțime

280 mm

Greutate netă

3 kg

Producătorul produsului

Întrebări clienți

Calin 2024.07.24

Functioneaza si la cereale de tipul orez integral, hrisca sau altele care nu contin gluten? Orezul mi se pare cel mai dur dintre ele...

Relații Clienți GAMMO EUROPE

Stimate Calin, aparatul poate presa cel mai "frumos" fulgi de ovaz, secara, grau, grau spelta. Celelalte boabe nu intra intre cele doua role. Hrisca, orezul este intr-adevar prea tare, pe parcursul presarii acestea se vor zdrobi cu prea multa "faina". Pe propria raspundere s-ar putea incerca cu orez pre-semi-gatit eventual (?). Speram, va v-am putut ajuta. Cu stima, Serviciul Clienti

Întrebări - Răspunsuri