GAMMO presa hamburger 100mm
Producător: GAMMO EUROPE • Număr articol: WF-A100
Garanție (companii și organizații): 1 an(i) •Garanție (consumatori): 2 an(i) • Țara de origine: N/A • Cod TARIC: 82100000
Recenzii clienți:
5 punct(e) 1 pe baza evaluărilor
Descriere produs
GAMMO presa hamburger 100mm
Presa hamburger profesional manual. Este perfect pentru formarea chiftelelor din carne, peste sau legume.
Diametru carne presata: 100mm
Material: inox, aliaj de aluminiu
Suport pentru folie incorporat
Dozare usoara
Usor de curatat
Dati click aici pentru accesorii suplimentare comandabile!
Parametri
Lățime |
|
275 mm |
Adâncime |
|
230 mm |
Înălțime |
|
300 mm |
Greutate netă |
|
5 kg |
Produse asociate
GAMMO hartie hamburger 500 buc 100mm
59,50 RON(50,00 RON + TVA)
GAMMO spatula pentru gratar
59,50 RON(50,00 RON + TVA)
Coltar hartie rezistenta la grasime - Model ziar - 2 laturi deschise - 170x170 mm - 300buc/cutie
56,52 RON(47,50 RON + TVA)
Cutie hamburger din trestie de zahar, rotund - ø150x95 mm - 20buc/cutie
38,68 RON(32,50 RON + TVA)
GAMMO aparat taiat cartofi pai
386,75 RON(325,00 RON + TVA)
MAXIMA 20 Malaxor carne manual
856,80 RON(720,00 RON + TVA)
Termen de livrare general: 4-5 săptămâni
GAMMO gratar electric de banc - neted 54cm
714,00 RON(600,00 RON + TVA)
GAMMO friteuza electrica 6 litri
434,35 RON(365,00 RON + TVA)
Producătorul produsului
Aproape 20 de ani de experienta condensati intr-un singur brand. Numele GAMMO este garantia ca veti alege un produs accesibil, dar de calitate excelenta. Vindem doar produse testate si dovedite care sunt potrivite pentru utilizare in bucatariile profesionale si pentru calitatea carora ne asumam responsabilitate. Livram rapid produsele noastre si, daca este necesar, le reparam rapid cu propria noastra echipa de service.
GAMMO: raport calitate-pret excelent si produse testate pentru experiente gastronomice de neuitat!
Reviewuri clienți
Pe pagina noastră publicăm doar recenzii care sunt scrise de clienți reali. De asemenea, publicăm și recenzii negative și le moderăm doar, dacă este absolut necesar din cauza conținutului sau a stilului lor. Politica noastră de evaluare și moderare detailată poate fi accesată pe această pagină.
2024.07.03