HORECATECH masina maruntit gheata profesional
Producător: HORECATECH • Număr articol: RS612
Garanție (companii și organizații): 1 an(i) •Garanție (consumatori): 2 an(i) • Țara de origine: Italia • Cod TARIC: 85094000
Recenzii clienți:
5 punct(e) 1 pe baza evaluărilor
Descriere produs
HORECATECH masina profesionala maruntit gheata
Masina profesionala pentru maruntit gheata cu carcasa din inox, model electric. Aparatul este dotat cu microintrerupator de siguranta: la ridicarea manivelei motorul se opreste automat.
Recomandat pentru baruri si restaurante!
Capacitate de productie: 65kg/ora
Material: inox (SS304)
Usor de utilizat si curatat
Parametri
Capacitate |
|
65 kg/ora |
Putere intrare |
|
180 W |
Alimentare electrica |
|
230 V/Hz |
Lățime |
|
150 mm |
Adâncime |
|
360 mm |
Înălțime |
|
280/360 mm |
Greutate netă |
|
8 kg |
Produse asociate
GAMMO lingura gheata-lingura faina din aluminiu
23,80 RON(20,00 RON + TVA)
luni • 2024.12.16.
GAMMO frapiera pentru gheata cu pereti dubli 2 litri
101,15 RON(85,00 RON + TVA)
Paie de baut din hartie neagra ø 6mm/20cm - 200buc/cutie
14,88 RON(12,50 RON + TVA)
Paie din hartie neagra, ambalate individual ø 8mm/24cm - 200buc/cutie
26,78 RON(22,50 RON + TVA)
Producătorul produsului
Datorita pasiunii sale pentru ospitalitate, Luigi Fasoli a creat L.F. in 1993, care a activat in sectorul electrocasnicelor mici de bucatarie. De-a lungul anilor, compania a acumulat o experienta serioasa si a intrat pe piata echipamentelor profesionale, lumea HoReCa. Asa s-a nascut brandul HORECATECH in 2009.
Produsele HORECATECH sunt de calitate inalta si ofera o gamă larga de produse pentru restaurante, cafenele, baruri si hoteluri.
Scopul principal al marcii este de a ajuta clientii sa creeze experienta ideala de restaurant si hotel pentru oaspetii lor.
Reviewuri clienți
Pe pagina noastră publicăm doar recenzii care sunt scrise de clienți reali. De asemenea, publicăm și recenzii negative și le moderăm doar, dacă este absolut necesar din cauza conținutului sau a stilului lor. Politica noastră de evaluare și moderare detailată poate fi accesată pe această pagină.
2024.10.31