LOUIS TELLIER 2 mm sita pentru dispozitiv profesional pentru pasat P1000
Producător: LOUIS TELLIER • Număr articol: P10020
Garanție (companii și organizații): 1 an(i) •Garanție (consumatori): 2 an(i) • Țara de origine: Franța • Cod TARIC: 84389000
Descriere produs
LOUIS TELLIER 2 mm sita pentru Dispozitiv profesional pentru pasat P1000
Sita originala utilizabil cu Dispozitiv profesional pentru pasat LOUIS TELLIER P1000.
Sita cositorita
Diametru sita: 208/223 mm
Orificii: 2 mm
Se recomanda spalare manuala!
Parametri
Lățime |
|
208/223 mm |
Adâncime |
|
370 mm |
Înălțime |
|
98 mm |
Greutate netă |
|
0.8 kg |
Produse asociate
LOUIS TELLIER P1000 Dispozitiv profesional pentru pasat-cadru
3.370,68 RON(2.832,50 RON + TVA)
LOUIS TELLIER 1 mm sita pentru dispozitiv profesional pentru pasat P1000
609,88 RON(512,50 RON + TVA)
LOUIS TELLIER 3 mm sita pentru dispozitiv profesional pentru pasat P1000
609,88 RON(512,50 RON + TVA)
LOUIS TELLIER 4 mm sita pentru dispozitiv profesional pentru pasat P1000
609,88 RON(512,50 RON + TVA)
Termen de livrare general: 4-5 săptămâni
Producătorul produsului
Louis Tellier este un producător francez cu renume internațional, activ de peste 70 de ani, specializat în fabricarea de echipamente de bucătărie profesionale și accesorii pentru industria HoReCa.
Fondată în 1947, compania s-a remarcat prin inovații esențiale, precum celebrul aparat de pasat legume (moulin à légumes), devenit un simbol în gastronomia profesională.
De-a lungul timpului, Louis Tellier a integrat expertiza unor branduri franceze consacrate, precum Gobel și Bron Coucke, consolidându-și astfel poziția pe piață.
Gama actuală de produse include feliatoare de legume, răzătoare pentru brânză și fructe, întinzătoare de aluat, spiralatoare manuale, forme pentru patiserie și ustensile pentru copt.
Produsele Louis Tellier sunt alegerea preferată a bucătarilor profesioniști și a unităților de alimentație care caută soluții durabile, ergonomice și eficiente în bucătărie.
Întrebări clienți
C. Florin 2024.12.16
Buna ziua. Imi puteti spune va rog care ar fi sita perfecta pentru piureul de cartofi? Multumesc
Stimate Florin, pentru piureul de cartofi sita pe 2, sau 3mm este destul. Cat mai mic, cu atat mai fin va deveni piureul. Dar din moment ce cartofii sunt deja gatiti, la strecurare totul va deveni omogen. Cu stima, Serviciul Clienti