LOUIS TELLIER fragezitor carne
Producător: LOUIS TELLIER • Număr articol: N3998
Garanție (companii și organizații): 1 an(i) •Garanție (consumatori): 1 an(i) • Țara de origine: Franța • Cod TARIC: 73239300
Recenzii clienți:
-
-
-
-
-
5 punct(e) 1 pe baza evaluărilor
Descriere produs
LOUIS TELLIER fragezitor carne
Dispozitiv manual pentru fragezit carne, pentru uz profesional. Este ideal pentru tenderizat, fragezit feliile de carne, gen snitel, friptura, steak.
Forma speciala permite o utilizare cu efort minim, carnea devenind mai subtire, mai moale, poate fi prajit mai usor. Datorita capului neted fibrele de carne nu se rup, pastrand structura si zeama lor.
Cap neted: diametru 85mm
Produs masiv din inox
Suprafata lustruita
Poate fi spalat in masina de spalat vase
Parametri
Lățime |
|
83 mm |
Adâncime |
|
83 mm |
Înălțime |
|
124 mm |
Greutate netă |
|
0.5 kg |
Producătorul produsului
Louis Tellier este un producător francez cu renume internațional, activ de peste 70 de ani, specializat în fabricarea de echipamente de bucătărie profesionale și accesorii pentru industria HoReCa.
Fondată în 1947, compania s-a remarcat prin inovații esențiale, precum celebrul aparat de pasat legume (moulin à légumes), devenit un simbol în gastronomia profesională.
De-a lungul timpului, Louis Tellier a integrat expertiza unor branduri franceze consacrate, precum Gobel și Bron Coucke, consolidându-și astfel poziția pe piață.
Gama actuală de produse include feliatoare de legume, răzătoare pentru brânză și fructe, întinzătoare de aluat, spiralatoare manuale, forme pentru patiserie și ustensile pentru copt.
Produsele Louis Tellier sunt alegerea preferată a bucătarilor profesioniști și a unităților de alimentație care caută soluții durabile, ergonomice și eficiente în bucătărie.
Reviewuri clienți
Pe pagina noastră publicăm doar recenzii care sunt scrise de clienți reali. De asemenea, publicăm și recenzii negative și le moderăm doar, dacă este absolut necesar din cauza conținutului sau a stilului lor. Politica noastră de evaluare și moderare detailată poate fi accesată pe această pagină.
2023.03.10