LOUIS TELLIER feliator pentru capsuni si ciuperci
Producător: LOUIS TELLIER • Număr articol: N4194X
Garanție (companii și organizații): 1 an(i) •Garanție (consumatori): 2 an(i) • Țara de origine: Franța • Cod TARIC: 82100000
Recenzii clienți:
-
-
-
-
4 punct(e) 1 pe baza evaluărilor
Descriere produs
LOUIS TELLIER feliator pentru capsuni si ciuperci
Feliator manual de inalta calitate, complet din inox. Este ideal pentru feliat in felii uniforme capsuni, ciuperci, sau masline si cirese desamburizate, usturoi, ridichi.
Unealta practica de bucatarie pentru pregatit felii din fructe si legume moi pentru decorat salate de fructe sau pizza.
Grosime feliere: 5 mm
7 buc de lame
Material: inox
Poate fi spalat in masina de spalat vase
Parametri
Lățime |
|
225 mm |
Adâncime |
|
73 mm |
Înălțime |
|
16 mm |
Greutate netă |
|
0.15 kg |
Putere intrare |
|
750 W |
Alimentare electrica |
|
230 V/Hz |
Producătorul produsului
Louis Tellier este un producător francez cu renume internațional, activ de peste 70 de ani, specializat în fabricarea de echipamente de bucătărie profesionale și accesorii pentru industria HoReCa.
Fondată în 1947, compania s-a remarcat prin inovații esențiale, precum celebrul aparat de pasat legume (moulin à légumes), devenit un simbol în gastronomia profesională.
De-a lungul timpului, Louis Tellier a integrat expertiza unor branduri franceze consacrate, precum Gobel și Bron Coucke, consolidându-și astfel poziția pe piață.
Gama actuală de produse include feliatoare de legume, răzătoare pentru brânză și fructe, întinzătoare de aluat, spiralatoare manuale, forme pentru patiserie și ustensile pentru copt.
Produsele Louis Tellier sunt alegerea preferată a bucătarilor profesioniști și a unităților de alimentație care caută soluții durabile, ergonomice și eficiente în bucătărie.
Reviewuri clienți
Pe pagina noastră publicăm doar recenzii care sunt scrise de clienți reali. De asemenea, publicăm și recenzii negative și le moderăm doar, dacă este absolut necesar din cauza conținutului sau a stilului lor. Politica noastră de evaluare și moderare detailată poate fi accesată pe această pagină.
2023.06.15