LOUIS TELLIER dispozitiv indepartat miez ardei
Producător: LOUIS TELLIER • Număr articol: N4204
Garanție (companii și organizații): 1 an(i) •Garanție (consumatori): 1 an(i) • Țara de origine: Franța • Cod TARIC: 73239300
Recenzii clienți:
-
-
-
-
-
5 punct(e) 1 pe baza evaluărilor
Descriere produs
LOUIS TELLIER dispozitiv indepartat miez ardei
Dispozitiv practic pentru indepartat miez de ardei, model masiv. Este perfekt pentru indepartat semintele de ardei printr-o singura miscare, fara taierea anticipata in doua!
Asezați dispozitivul pe tulpina ardeiului spalat, introduceti-l in ardei, rasuciti si indepartati dispozitivul cu miezul impreuna.
Instrument perfect pentru prepararea ardeilor umpluti, ardeii umpluti murati.
Cutit dintat: diametru 25 mm
Material: inox, lemn de fag
Se curata usor
Parametri
Lățime |
|
30 mm |
Adâncime |
|
30 mm |
Înălțime |
|
145 mm |
Greutate netă |
|
0.06 kg |
Putere intrare |
|
750 W |
Alimentare electrica |
|
230 V/Hz |
Producătorul produsului
Louis Tellier este un producător francez cu renume internațional, activ de peste 70 de ani, specializat în fabricarea de echipamente de bucătărie profesionale și accesorii pentru industria HoReCa.
Fondată în 1947, compania s-a remarcat prin inovații esențiale, precum celebrul aparat de pasat legume (moulin à légumes), devenit un simbol în gastronomia profesională.
De-a lungul timpului, Louis Tellier a integrat expertiza unor branduri franceze consacrate, precum Gobel și Bron Coucke, consolidându-și astfel poziția pe piață.
Gama actuală de produse include feliatoare de legume, răzătoare pentru brânză și fructe, întinzătoare de aluat, spiralatoare manuale, forme pentru patiserie și ustensile pentru copt.
Produsele Louis Tellier sunt alegerea preferată a bucătarilor profesioniști și a unităților de alimentație care caută soluții durabile, ergonomice și eficiente în bucătărie.
Reviewuri clienți
Pe pagina noastră publicăm doar recenzii care sunt scrise de clienți reali. De asemenea, publicăm și recenzii negative și le moderăm doar, dacă este absolut necesar din cauza conținutului sau a stilului lor. Politica noastră de evaluare și moderare detailată poate fi accesată pe această pagină.
2025.03.03