Bol pentru ciorba din trestie de zahar 300ml, acoperibil - ø110x50mm - 40buc/cutie
Producător: SIER • Număr articol: 57040
Set bol pentru supa de unica folosinta rotunda, din trestie de zahar biodegradabila, pentru restaurante de brunch si finger food.
Continuă la descrierea completă a produsului »
Garanție (companii și organizații): 1 an(i) •Garanție (consumatori): 1 an(i) • Țara de origine: Olanda • Cod TARIC: 44191900 • Cod EAN: 8718226765017
Descriere produs
Bol pentru ciorba din trestie de zahar 300ml, acoperibil - ø110x50mm - 40buc/cutie
Set practic de boluri de unica folosinta rotunde. Farfuriile de servire din trestie de zahar (Bagastro) este o alternativa ecologica la farfuriile traditionale din plastic.
Este potrivit pentru servirea preparatelor calde si reci, supe, sosuri, deserturi si alte feluri de mancare. Se poate folosi si pentru mancarea la pachet cu ajutorul capacului, care poate fi achizitionat separat.
Bagastro este o materie prima profesionala durabila: zaharul este extras din trestia de zahar, iar fibra ramasa este combinata cu fibra de lemn pentru a crea un material ecologic.
Accesoriu „Must have”, pentru unitatatile de catering constiiciosi ecologic.
Il recomandam pentru restaurante, locatii de brunch, petreceri casa si receptii.
Continut pachet: 40 buc
Diametru bol: 110 mm
Inaltimea bolului: 50 mm
Capacitate: 300 ml
Material: Bagastro (70% fibre de trestie de zahar, 30% fibra de lemn)
Atat pentru alimente calde cat si reci (-20/110°C)
Se poate pune la microunde si poate fi incalzit in cuptor
Practic si decorativ
Produs natural de unica folosinta, biodegradabil!
Parametri
Volum |
|
0.30 litru(i) |
Greutate netă |
|
1 kg |
Producătorul produsului
The SIER company's product range consists primarily of articles made from materials from renewable sources.
The products are labeled "Think Green": they can be made from bamboo, Refork, FSC® wood, FSC® paper, sugar cane, palm, coconut and reed.
The products have the FSC® label: this mark guarantees that the raw materials come from responsible forest management.