MAXIMA MSM 10 malaxor aluat cu spirala
Producător: MAXIMA • Număr articol: 09361010
Garanție (companii și organizații): 1 an(i) •Garanție (consumatori): 2 an(i) • Țara de origine: China • Cod TARIC: 84381010 • Cod EAN: 8719632120261
Descriere produs
MAXIMA MSM 10 malaxor aluat cu spirala
Malaxor profesional cu spirala si cu motor puternic. Este ideal pentru pregatit aluat paine, pizza, paste si alte tipuri de aluaturi.
Carcasa din metal este vopsit cu strat durabil. Bolul, spirala sunt confectionate din inox. Aparatul este dotat cu grila protectoare si intrerupator de siguranta.
Volum bol: 10 litri
Diametru/inaltime bol: 27x21 cm
Viteza spirala: 160 RPM
Viteza bol: 15 RPM
Capacitate faina min.: 2 kg
Capacitate faina max.: 4 kg
Capacitate aluat max.: 6 kg
Bol si spirala din inox
Carcasa din metal cu vopsea durabila
Picioare din cauciuc
Poate fi curatat simplu
IMPORTANT! Bolul nu poate fi indepartat!
Parametri
Volum |
|
10 litru(i) |
Putere intrare |
|
650 W |
Alimentare electrica |
|
230/50 V/Hz |
Lățime |
|
300 mm |
Adâncime |
|
610 mm |
Înălțime |
|
630 mm |
Greutate netă |
|
60 kg |
Documente aferente
Producătorul produsului
Maxima este o companie olandeză cu peste 35 de ani de experiență în furnizarea și întreținerea echipamentelor profesionale de bucătărie. Sunt capabili să ofere soluții acolo unde echipamentele de calitate îndeplinesc toate cerințele necesare, atât în ceea ce privește igiena, cât și siguranța.
Toate produsele lor sunt păstrate în stoc în depozitul central al companiei și pot livra rapid în orice punct din lume, în special pe navă, care este unul dintre cei mai mari factori de succes ai lor. Ei consideră că este misiunea lor importantă să distribuie cele mai multe echipamente de bucătărie de pe piață și să ofere clienților cea mai bună experiență de utilizare.
Ei dezvoltă și îmbunătățesc în mod constant calitatea produselor lor, pe lângă faptul că își ridică în mod regulat nivelul serviciilor. În plus, produsele lor sunt atractive pentru clienți, deoarece sunt ușor de utilizat și foarte accesibile. Toate produsele Maxima sunt la un standard foarte înalt și îndeplinesc standardele europene. Se ocupă și de service, unde specialiștii lor acționează întotdeauna corect.
Întrebări clienți
c. szabolcs 2022.09.14
buna ziua, care este procentul maxim recomandat de hidratare al aluatului
Stimate Szabolcs! Luati in calcul urmatoarele informatii: "Capacitate faina min.: 2 kg Capacitate faina max.: 4 kg Capacitate aluat max.: 6 kg" Aceste date se refera la productivitatea malaxorului. Ce tip de aluat, din ce tip de faina, dupa ce reteta (daca-i cu drojdie - ce tip, sau cu maia, etc. etc.) - procentul maxim de hidratare variaza dupa acestea: de la 45-50 pana la si mai mare %. Cu stima, Serviciul Clienti
Maria 2020.05.27
Bună ziua va rog să-mi spuneți cum se detașează vasul pentru a scoate aluatul și pentru a-l curata aștept răspuns multumesc
Stimata Maria! La malaxoarele de aluat MAXIMA bolul nu este detasabil. Ridicati grila de protectie, apropiat un recipient portabil in care cu mana, eventual cu o spatula de patiserie scoateti in parti dupa caz aluatul pregatit din bol. Sprirala, interiorul bolului poate fi curatat cu o carpa curata inmuiata in apa calda, iar la sfarsit se sterge cu o carpa curata uscata. Cu stima, Serviciul Clienti
Oana 2020.04.29
Buna ziua!ce cantitate de aluat ,frământă intr-o ora?
Stimata Oana! Depinde foarte mult de tipul de aluat, pe care o pregatiti: capacitate completa/ciclu este de max. 8 kg, dupa tip de aluat un ciclu poate varia de la 6-8 minute pana la 10 minute. Cu stima, Serviciul Clienti