gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

4 feluri de finger food pentru Revelion

2022. 12. 19.

4 feluri de finger food pentru Revelion

Va recomandam finger food-uri

Finger food inseamna pur si simplu muscaturi mici. Esenta lor este pur si simplu sa fie mici gustari care pot fi consumate in picioare. De aceea conteaza sa fie vorba de una sau doua muscaturi, deci cu adevarat gustari. Asadar, este usor sa le mananci in timp ce vorbesti la o petrecere, un eveniment social oficial sau doar o petrecere de Revelion.

Pentru ca finger food-ul poate fi un preparat gastronomic foarte special, care este oferit la un eveniment formal. Dar pote fi si o gustare de petrecere distractiva. De asemenea, puteti comanda astfel de gustari pentru nunti, conferinte si evenimente profesionale. Dar puteti condimenta si o petrecere simpla cu el. Finger food-ul poate fi si o simpla gustare, dar de multe ori poti alege si gustari foarte spectaculoase. V-am adus cateva gustari de petrecere grozave ca sa va ajutam putin.

1. Prune uscate invelite in bacon

Prunele invelite in bacon sunt o gustare simpla si geniala de petrecere pentru Revelion. Iar aroma de Craciun este doar cireasa de pe tort. Este pur și simplu divin, felul in care aromele dulci si sarate se intalnesc sub forma de gustari crocante. Si nici nu trebuie sa faci mare lucru pentru asta. Cum se face? Pur si simplu luam cateva felii subtiri de bacon si prune uscate, le rulam si le coacem la 200 de grade timp de 10 minute. Merita sa folositi hartie de copt.

2. Mini burgeri

Mini-hamburgerul este ceva mai complicat, dar este o gustare grozava de petrecere. Recent, cele mai la moda finger foods sunt gustarile care sunt mini imitatii ale preparatelor de street food pregatite profesional. De aceea, hotdog-urile, gustarile de hamburger si mini tortilla sunt toate foarte la moda. In plus, un mini hamburger poate fi nu numai gustos, ci si o gustare ceva mai consistenta, al carei gust il poti visa singur. Ar trebui sa includă ceapa marinata sau salata proaspata? Lasa-ti imaginatia liber! Ai grija la un lucru: daca esti superstitios, uita de burgerul cu somon. Cum stii, este interzis sa mananci peste de Revelion.

Daca faci si mini chifle acasa, poti face minuni cu un robot de bucatarie.

3. Dipuri

Dipul este intotdeauna o idee grozava. O conversatie cu prietenii, o petrecere de Revelion sau doar o seara de film in familie, indiferent de program, cu siguranta puteti imbunatati experienta cu un dip.

Pentru o petrecere de Revelion, o salsa adevarata poate fi un succes. Va recomandam rosii foarte mici, taiate brunoise,  ardei si ceapa rosie. S-ar putea sa doriti sa utilizati acest tocator de legume ingenios pentru asta. Adaugam coriandru proaspat, apoi putin ulei de masline si zeama de lamaie.

Dar, din moment ce este Revelion, de ce sa nu faci o dip divin de linte rosii? Tot ce ai nevoie este linte rosie, rosii, ceapa si usturoi. Se condimenteaza cu mustar, ulei de masline, sare si piper si putin suc de lamaie.

4. Rulada de sunca cu condimente verzi in tortilla

Rulada de sunca cu condimente verzi in tortilla este una dintre cele mai simple si mai ingenioase gustari. Luati foaia de tortilla usor prajita, apoi o ungeti cu crema de branza cu condimente sau smantana. Acesta din urma poate fi iaurt grecesc si branza, cu ceapa rosie tocata, marar si usturoi. Ungeti-o subtire pe tortilla, apoi adaugati sunca. Rulati-l strans, apoi taiati-l in rulouri mici de 3-4 cm si serviti-le.

Speram ca v-a placut mica noastra selectie!