gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

A venit vara, este timpul sa scoatem masina de inghetata!

2024. 06. 12.

A venit vara, este timpul sa scoatem masina de inghetata!

Cel mai delicios mod de a scăpa de căldura verii

Pe măsură ce se instalează căldura verii, cu toții căutăm cel mai bun mod de a ne răcori și de a se împrospăta. Ce poate fi o soluție mai bună decât înghețata? Nu întâmplător înghețata devine favorita fiecărui sezon de vară.

Căldura verii îi face pe mulți să apeleze la frigider pentru un pic de răcoare. Prima mușcătură de înghețată rece, cremoasă, ameliorează imediat căldura și oprește timpul pentru o clipă. Înghețata nu numai că te răcorește, ci și te umple de fericire - poate acesta este unul dintre motivele pentru care toți o iubim.

Variabilitatea înghețatei contribuie, de asemenea, foarte mult la popularitatea acesteia. Fie că este vorba de vanilie clasică, ciocolată sau variante interesante și cu fructe, toată lumea își poate găsi aroma preferată. In plus, cu inghetata de casa, poti personaliza complet retetele dupa propriul gust!

A face înghețată împreună poate fi un program excelent cu familia și prietenii. Ca unitate de catering, cu cât poți crea un gust unic (și delicios), cu atât reputația ta va fi mai bună! Nimic mai bun decât să vezi zâmbetul pe fețele celor dragi sau al oaspeților după o degustare reușită de înghețată.

Nu mai e nimic de făcut: când căldura verii devine insuportabilă, scoate o mașină de înghețată și începe să experimentezi diferite arome!

 

E timpul sa scoatem masina de inghetata!

Dacă îți dorești o înghețată cu adevărat profesională și delicioasă, atunci aparatul de înghețată HENDI este cea mai bună alegere! Acest dispozitiv este un instrument excelent nu numai pentru bucătarii amatori, ci și pentru cofetari și catering.

Aparatul este dotat cu compresor, astfel incat recunoaste automat densitatea desertului si il pastreaza la consistenta dorita in functie de setari pana la servire. Perfect pentru a face inghetata de casa, sorbet sau iaurt congelat in doar 30-90 de minute (in functie de ingrediente).

Este super ușor de utilizat: doar turnați ingredientele în bolul de amestecare și mașina se va ocupa de restul. Funcția de depozitare frigorifică permite înghețata finită să fie păstrată până la 3 ore, astfel încât să puteți fi oricând gata să vă întâmpinați oaspeții cu delicatese răcoritoare.

În pachetul de bază gasiti

  • bol de amestecare,
  • paleta de amestecare,
  • cupa pentru inghetata
  • și o perie de curățare

astfel încât toate instrumentele necesare vor fi la îndemână pentru a face înghețata perfectă.

Nu mai ezita, scufundă-te în meșteșugul de a face înghețată!  Faceți clic și comandați o mașină de înghețată HENDI!

 

Sfaturi și trucuri pentru a face înghețata perfectă

Dacă ai deja aparatul de înghețată HENDI (pentru că ai achizitionat unu deja), este timpul să înveți cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a face înghețata perfectă! 

  • Începând cu rețetele de bază, vanilia clasică este unul dintre cele mai bune alegeri pentru a începe. Pur și simplu amestecați 2 căni de lapte, 2 căni de frișcă, 1 ceașcă de zahăr, 1 lingură de extract de vanilie și aparatul de înghețată este gata de funcționare. Această rețetă de bază este ușor de variat și oferă o bază excelentă pentru experimentare.

  • Înghețata de ciocolată va fii la fel de ușor! Adăugați o jumătate de cană de pudră de cacao și 100 de grame de ciocolată topită la baza de vanilie - iar baza pentru înghețată de ciocolată este gata!

  • Odată ce ai stăpânit elementele de bază, este timpul să experimentezi! Profită de prospețimea și gustul unic al fructelor de sezon pentru a face înghețate speciale. Trebuie doar să faci piure din fructe și sunt gata să fie puse în înghețată!

  • Condimente și ierburi: Adaugă o notă de emoție înghețatei tale cu condimente precum scorțișoară, ghimbir sau cardamom. Busuiocul proaspăt sau menta se potrivesc bine și cu înghețata cu fructe.

  • Experimentează cu alune de pădure, migdale sau chiar miere. Aceste ingrediente iti fac inghetata mai bogata nu numai ca gust, ci si ca textura!

  • Iar când serviți, nu uitați de soluțiile practice, precum lingura degradabilă pentru înghețată.

 

Cel mai bun lucru despre a face înghețată este că nu există limite pentru creativitate. Folosiți orice ocazie pentru a crea ceva nou și interesant! Ești la doar un clic de mașina de înghețată!

# #