gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Campionatul European de Fotbal 2024: Accesorii esențiale pentru vizionarea meciului

2024. 05. 21.

Campionatul European de Fotbal 2024: Accesorii esențiale pentru vizionarea meciului

Marcați aceste date în calendarul dvs.!

Prin această postare, ne adresăm în primul rând celor care au fani de fotbal în familii. Dar dacă tu însuți ești un pasionat urmăritor de meciuri sau dacă ai dori un tip sau două pentru sezonul de vară ca gazdă, nu uita să citești mai departe!

Marcați următoarele trei date în calendarul dvs. când echipa națională de fotbal a Romaniei va juca meciurile din grupe de la Campionatul European:

  • 17 iunie, ora 15:00 - România-Ucraina
  • 22 iunie, ora 21:00 - România-Belgia
  • 26 iunie, ora 18:00 - România-Slovacia

Nu organizați niciun alt program pentru familie în aceste date dacă printre membrii familiei sunt fani! Ba mai mult, aranjați-vă din timp cu iubitorii de fotbal ai familiei și pentru celelalte zile, pentru că este foarte posibil ca aceștia să fie interesați de mai mult decât de meciurile echipei Romaniei. (Sfat: lăsați și 14 iulie liber, este ziua finalei!)

 

Elementele esențiale pentru vizionarea meciului perfect

Indiferent dacă vrei să creezi atmosfera perfectă pentru tine, partenerul tău iubitor de fotbal, copilul tău, tatăl tău sau invitații tăi pentru a viziona meciul, există câteva accesorii care îți vor fi la îndemână. Sperăm că meciurile vor garanta, de asemenea, că fiecare după-amiază și seară petrecută urmărind meciurile va fi o experiență de neuitat - dar multe depind de servire, așa cum am învățat deja în catering!

De aceea am adunat 3 accesorii pe care ar trebui să le cumpărați cât mai curând posibil pentru Campionatul European de fotbal!

 

Dozator de bere rece

„Ai mereu bere la îndemână!” – acesta este probabil unul dintre cele mai mari vise ale fiecărui fan de fotbal. De asemenea, este groaznic atunci când paharul/cutia/sticla de bere este goală și trebuie să mergi până la frigider pentru a lua următoarea băutură răcoritoare... Ei bine, glumele la o parte, vizionarea jocului acasă este mai confortabil dacă trebuie doar să te apleci spre dozatorul de bere cu paharul gol și acesta poate fi reîncărcat în câteva secunde!

Dozatorul de bere rece INNOVAGOODS de 4 litri este suficient pentru cel puțin o pauză - este suficient pentru a fi umplut în pauză sau între două meciuri! În mijloc pot fi amplasate 2 recipiente cu gheață, astfel încât berea să poată fi păstrată la rece. Dozarea este și o joacă de copii, datorită robinetului puteți reumple paharul gol cu ​​ușurință și fără să picure. În plus, paharele și gustările pot fi depozitate în compartimentul de depozitare din partea inferioară!

Dacă ceva, asta este ceea ce ai nevoie pentru a urmări meciul perfect! Faceți clic aici pentru a comanda unul astăzi!

 

Aparat hot-dog grill

Ce mâncare se potrivește bine cu vizionarea meciului? Ceva care este ușor de preparat și se potrivește bine cu berea. Hot-dog-urile sunt de obicei așa!

Dar de aceea îndrăznești să te gândești la mai mult decât pur și simplu să pui hot dog-urile la gătit și apoi să le consumi în prima jumătate! Nu există o gustare de vară mai bună decât cârnații subțiri la grătar și hot-dog-urile!

Aparatul hot-dog grill GAMMO nu vă va dezamăgi, veți putea face pe el divini hotdogi la grătar și cârnați la grătar: pe grătarul rotativ vor fi crocanți și aromați. Puteți adăuga chifle pentru hot dog, muștar, ketchup și alte acompaniamente - iar ospatul perfect pentru meci este gata!

Dacă salivați (sau cel puțin doriți ca membrii familiei sau oaspeții dvs. să saliveze), atunci faceți clic și comandați acum!

 

Aparat taiat cartofi

Ar putea părea o sugestie surprinzătoare la început, dar când te gândești cât de bine se potrivesc cartofii prăjiți cu băuturile reci și cât de bine este să gustați în mijlocul emoției, este deja logic că s-ar putea să ai nevoie de un  tăietor de cartofi prăjiți!!

Cu ajutorul lui, va fi mult mai ușor și mai simplu să pregătiți cartofii pentru coacere. Apoi friteuza, friteuza cu aer sau cuptorul își face treaba. Cat ai clipi, cartofii prajiti sunt gata - care poate fi chiar si o garnitura pentru hot-dogii la gratar!

Comandați-l acum, veți beneficia de el - nu numai în timpul Campionatului European de fotbal!

 

Vă dorim mult sprijin pentru Campionatul European de Fotbal 2024, să susținem împreună succesul echipei! Jucătorii vor face cu siguranță totul pentru a face experiența de neuitat, fă-ți partea făcând condițiile pentru a urmări meciul acasă perfecte!

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l prietenilor tăi pe rețelele sociale! Și dacă doriți să citiți mai mult conținut similar, fiți cu ochii pe pagina noastră de Facebookpentru a nu rata ultimele știri!


Produse aferente