gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Sandvisuri delicioase pentru o excursie

2023. 06. 05.

Sandvisuri delicioase pentru o excursie

Relaxare in natura

A fi in natura are o valoare inestimabila. Indiferent de sezon, petrecerea timpului in aer liber este o modalitate grozava de relaxare, fie ca este o excursie usoara sau o tura mai serios.

Te relaxeaza, pentru ca in sfarsit poti lasa in urma agitatia zgomotoasa si grabita a orasului. Nu sunt oameni la telefon, oameni care conduc in graba, masini care claxoneaza. Doar copacii, ciripitul pasarilor si aerul curat, care va ajuta sa va reincarcati nu numai mintea, ci si corpul. Aerul curat va trece prin plamanii tai si vei fi plin de energie de la mai mult oxigen.

Ca sa nu mai vorbim ca natura este intotdeauna capabila sa te uimeasca. Diversitatea si vitalitatea pe care le putem experienta, de exemplu, cand ne plimbam prin padure, acesta este pur si simplu captivanta.

Pentru a experienta pe deplin aceste multe efecte pozitive si datatoare de viata si pentru a face din excursie o experienta reala, trebuie sa fii atent la un lucru: sa ai mancare la indemana!

 

Impachetati un sandvis!

Nu ar trebui sa pleci nepregatit intr-o drumetie, ar trebui sa ai mereu cateva sandvisuri in rucsac!

Ceea ce trebuie sa va asigurati este ca sandvisul sa nu includa mezeluri perisabile, cu continut scazut de grasimi, sau alte ingrediente similare care cauzeaza probleme deoarece nu le puteti pastra la frigider. Daca aveti posibilitatea, impachetati separat legumele, deja feliate

Multe depinde de ambalaj! Daca depozitati sandvisul intr-un ambalaj de proasta calitate, acesta se deteriora usor, rupte sau perfora, ceea ce va avea apoi consecinte neplacute. Este cel mai practic daca folosesti o punga pentru alimente conceputa in acest scop! O solutie cu adevarat prietenoasa cu mediul este daca sunt ecologice, usor de curatat si, prin urmare, reutilizabile, cum ar fi punga reutilizabila pentru bucatarie Innovagoods..

Iar daca vrei sa fii cu adevarat atent si profesionist, poti impacheta si o punga de hartie rezistenta la grasime is, amivel úgy fogod tudni megfogni őket, hogy nem lesz utána maszatos a kezed.

 

Sandvisuri excelente pentru excursie

Mai ramane doar sa va recomandam cateva retete pe care le poti folosi pentru a face sandvisuri delicioase pentru urmatoarea ta excursie!

 

Sandvis cu ceafa

Daca iti plac mezelurile afumate din ceafa, atunci aceasta este o reteta de neratat pentru tine! Desigur, trebuie sa stiti cu ce va place sa asezonati aceasta delicatesa, dar poate ca aceasta reteta va poate da o idee!

Cel mai bine este sa folosesti o bagheta! (De fapt, daca esti cu adevarat gurmand, o bagheta de casa pe care ai copt-o folosind o tava de copt pentru baghete!) Se unge cu unt si se aseaza ceafa pe ea! Ierburile aromatice verzi se potrivesc foarte bine cu ceafa: se presara putin rozmarin, salota etc. Prajiti putina ceapa rosie in ulei de masline, adaugati sare si piper si puneti-o deasupra cefei din sandvis. In final adaugati salata de pasare, crema de hrean si branza!

 

Sandvis cu sunca de Praga

Nimic nu depaseste sunca de Praga feliata subtire. In paine de secara si acoperit cu branza Emmental, puteti face un sandvis cu adevarat magnific. Ne este greu sa ne imaginam ca cineva ar spune nu la asta.

Rosiile scot si mai mult aroma suncii! Asa ca ia pe drum cateva rosii cherry, pe care le poti apuca cand te asezi sa mananci sandvisul cu sunca! Cu toate acestea, nu recomandam sa puneti rosiile in sandvis, deoarece poate deveni usor uda.

 

Speram ca am reusit sa va aducem chef pentru o mica excursie, iar acum nu mai exista nicio indoiala despre ce fel de sandvis vei lua cu tine. Nu lasati ambalajul la voia intamplarii, asa ca nimic nu impiedica o gustare fara griji! Iar daca nu ai sandvisuri, ci mancare gatita pe care ai adus-o de acasa, poti folosi si un recipient de alimente pentru masina electrica, pe care il poti folosi pentru a incalzi alimentele in masina la finalul excursiei!

Daca ti-a placut postarea, da like paginii noastre de Facebook pentru a nu rata noutatile!