gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Ustensile de bucatarie degradabile din materiale naturale in numele protectiei mediului si durabilitatii

2023. 10. 09.

Ustensile de bucatarie degradabile din materiale naturale in numele protectiei mediului si durabilitatii

Ce inseamna finger food?

Dar înainte de a intra în amanunte, să spunem câteva cuvinte despre ce este finger food. Deși are legătură doar tangenţial cu subiectul, de dragul înțelegerii ulterioare, merită să clarificăm care este acest concept chiar acum, la început.

Termenul finger food poate fi necunoscut pentru mulți și nu este neapărat ușor de descifrat sensul său exact, chiar și pentru cei care cunosc limba engleză. Numim finger food orice mâncare ușor de consumat, gustări, ciuguri sau gustări care sunt servite în porții mici și pot fi consumate cu mâna sau cu o lingură sau o furculiță mică. Se obișnuiește să se ofere mici sandvișuri, biscuiți, fructe și prăjituri în acest fel la diverse evenimente, recepții permanente și vernisaje.

Finger food include, de asemenea, o servire elegantă cu stil. Uneltele (pahare, boluri) concepute în acest scop sunt menite să facă acest lucru posibil.

 

Unelte pentru finger food din trestie de zahăr

Uneltele disponibile în gama noastră sunt fabricate din materiale regenerabile, degradabile, în principal din trestie de zahăr. Produsele au și eticheta FSC®: această marcă garantează că materiile prime provin dintr-un management responsabil al pădurilor. Datorită acestui fapt, aceste pahare și farfurii sunt complet ecologice.

Un exemplu de astfel de produs este paharul pătrat de 60 ml. Este perfect potrivit pentru a oferi gustări calde și reci și mâncare pentru degete și poate fi chiar gătit cu microunde. Pe langa faptul ca este practica, este si extrem de aratatoare si decorativa.

Dar același lucru se poate spune despre farfuria pătrată și bolurile și farfuriile rotunde. Farfuria patrata radiaza eleganta, bolul rotund este o alegere excelenta pentru servirea sosurilor si piureurilor, iar farfuriile rotunde cu diferite diametre (120 mm160 mm és 200 mm) sunt ideale pentru cei carora le place un design clasic.

Toate sunt elemente obligatorii pentru baruri, restaurante și alte locații similare unde se organizează regulat brunchuri, petreceri și recepții.

 

Set de tacâmuri degradabile

Seturile de tacâmuri degradabile sunt, de asemenea, elemente esențiale ale unităților de catering și evenimentelor care funcționează în spiritul conștientizării mediului.

Un astfel de set include tacâmuri din lemn și un șervețel de hârtie asortat. Toate acestea sunt ambalate într-o pungă de hârtie, degradabilă.

Tacâmurile sunt plăcute la atingere, iar culoarea naturală care le caracterizează are un aspect reținut și natural. Le recomandăm pentru food truck-uri!

Merită să completați setul cu o linguriță de înghețată biodegradabila dacă nu este neobișnuit ca invitații să aibă și desert. Lingura de bambus este o alternativă ecologică la lingurile tradiționale din plastic. Aproape obligatoriu pentru gelaterie, patiserii, baruri și bistrouri!

 

Farfurie de servire din frunze de palmier

Nu în ultimul rând, nu putem trece pe lângă farfuria de servire cu adevărat autentică, dar unică, făcută din frunze de palmier degradabile!

Farfuria plăcută la atingere este perfectă pentru a servi mâncăruri calde și reci, mâncăruri mici, gustări, deserturi și alte feluri de mâncare. Se poate pune la microunde și poate fi încălzit în cuptor. Biodegradabil și natural.

 

Dacă ți-a plăcut postarea și esti constiincios ecologic, atunci nu ezita să comanzi câteva dintre dispozitivele noastre degradabile! Și dacă doriți să citiți mai mult conținut similar, urmăriți-ne pe  Facebook și Instagram, precum și urmariti canalul nostru de YouTube!