GAMMO uscator legume si fructe cu 11 tavi
Producător: GAMMO EUROPE • Număr articol: G10601
Garanție (companii și organizații): 1 an(i) •Garanție (consumatori): 3 an(i) • Țara de origine: N/A • Cod TARIC: 84193900
Descriere produs
GAMMO uscator legume si fructe - cu 11 tavi - deshidrator profesional
Cea mai eficienta technologie de deshidratare de alimente (fructe, legume, ciuperci, ierburi aromate, paste etc.) din punc de vedere a energiei consumate este modul de uscare prin condensatie.
Metoda este identica cu modul de functionare a aparatelor de aer conditionat: se scade umiditatea aerului intr-un loc inchis.
Condensul se elimina pe partea externa a evaporatorului din cauza temperaturii mai joase. Acesta poate fi colectata si transmisa in forma de apa in canalizare sau intr-un colector.
Aerul cu temperatura intre +30/+50°C poate ridica umiditatea alimentelor si le elimina prin evaporator, astfel prin circularea aerului se poate ajunge la un produs finit perfect lucrand cu temperaturi mai joase. Pe langa, gustul, savoarea si culoarea alimentelor nu se va schimba datorita faptului, ca uscarea nu se efectueaza la temperatura fierbinte.
Dotare standard: 11 buc. tavi din inox, marime GN2/1 (530mm x 650mm)
Suprafata totala de uscare: 3,79 m2
Ventilator: 1 buc
Cabina confectionata din inox
Distanta intre tavi: 50 mm
Teava evaporare din plastic - racordabil la canalizare
Thermoizolatie din poliuretan, grosime 70 mm
Unitate de racire/incalzire compacta pe partea superioara
Control electronic
Temperatura de lucru reglabila intre +30/+50°C
Consum: 15 kWh/24h
IMPORTANT: datorita temperaturii scazute de uscare, aparatul NU se poate utiliza pentru uscat carne, peste!
Dati click aici pentru accesorii suplimentare comandabile!
Parametri
Volum |
|
650 litru(i) |
Putere intrare |
|
650 W |
Alimentare electrica |
|
230 V/Hz |
Lățime |
|
710 mm |
Adâncime |
|
800 mm |
Înălțime |
|
2000 mm |
Greutate netă |
|
150 kg |
Documente aferente
Producătorul produsului
Aproape 20 de ani de experienta condensati intr-un singur brand. Numele GAMMO este garantia ca veti alege un produs accesibil, dar de calitate excelenta. Vindem doar produse testate si dovedite care sunt potrivite pentru utilizare in bucatariile profesionale si pentru calitatea carora ne asumam responsabilitate. Livram rapid produsele noastre si, daca este necesar, le reparam rapid cu propria noastra echipa de service.
GAMMO: raport calitate-pret excelent si produse testate pentru experiente gastronomice de neuitat!
Întrebări clienți
Grasu Emil 2023.08.19
Bună ziua As vrea sa deshidrateaz prune( în jumătăți) și mere în felii ( sferturi). După uscare ce procent de apă rămâne? Cum se pot păstra fructele uscate ? Voi obține câteva sute de kg de fructe. Mulțumesc
Stimate Emil, v-am recomanda sa va documentati enorm in acest domeniu: NU TOATE soiurile de prune pot fi deshidratate, cel putin cu acest tip de aparat (vorbim de relativ temperatura "joasa", max. 50°C). Am testat acest tip de aparat cu soiul "prunus domestica", sau "Čačanská lepotica": s-a obtinut un produs finit cu un aspect foarte placut. Pentru pastrare in schimb va recomandam, sa va documentati suplimentar de la un technolog din domeniu de productie alimente. Cu stima, Serviciul Clienti
Uscatir 2022.06.06
Va rog sa mi spuneți dacă se pot usca plante medicinale
Stimate Client! Cu acest aparat se pot usca si ierburi. Daca plantele prelucrate de dvs. se pot usca la intervalul de temperatura +30/+50°C, atunci da. Este foarte important. Suprafata fiecarei tavi se poate "alimenta" pe o proportie de aprox. 65-75%. Cu stima, Serviciul Clienti
Alin 2021.12.28
Buna ziua. As dori sa aflu daca uscatorul Gammo, cu 11 tavi, poate fi folosit doar cu functia de incalzire. Intentionez sa-l folosesc pe post de incubator/fermentator.
Stimate Alin! Nu este recomandat pentru functia dorita de dvs. Aparatul "elimina" umiditatea, nu va ajuta nici cum. Cu stima, Serviciul Clienti
Marin 2021.08.09
Care este timpul mediu de uscare petru fructe?
Stimate Marin! Nu exista un astfel de timp mediu. Fiecare fruct/legume trebuie testat. Timpul variaza pe baza grosimii feliilor, continutului de lichide: de la 12-24 pana la 48 de ore. Cu stima, Serviciul Clienti
Alin 2020.05.12
Buna ziua, Sunt interesat de achizitie pentru utilizarea in fabricarea sapunului natural in etapa de uscare. In acest sens, pot folosi uscatorul din oferta ? Astept cu interes raspunsul Dvoastra. Multumesc!
Stimate Alin! Acest tip de uscator este util pentru uscat/deshidratat alimente. Sapunul fiind un produs omogen, neavand experienta in aceasta directie nu va putem recomanda cert. Cu stima, Serviciul Clienti