gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Doua feluri de mancare preferate ale iubitorilor de carne

2023. 07. 19.

Doua feluri de mancare preferate ale iubitorilor de carne

Húsimádó pizza

A húsos ételek szerelmesei feltehetően a pizza kiválasztásánál is azt lesik, hogy minél több sonka, szalámi, kolbász, csirkehús és más hasonló finomság legyen a feltétek között. Ez természetesen érthető, hiszen aki szereti a húst, az minden alkalmat megragad rá, hogy olyan ételt válasszon, amiben helyet kap a hús.

Daca si dvs. simtiti asa, atunci va recomandam un pizza carnivor cand comandati urmatoarea pizza! Iti poti face propria pizza plina cu toppinguri de carne! Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi urmatoarea reteta!

Ingrediente

Pentru aluatul de pizza, veti avea nevoie de 35-40 dkg de faina, 5 dkg de drojdie, 1 praf de sare si zahar, 1-2 linguri de ulei si apa.

Nu vrem sa interferam cu ce fel de topping-uri puneti pe acest preparat delicios. Daca iti place o baza de smantana, nu te abtine, dar bineinteles poti folosi diferite sosuri pentru pizza de rosii! Si bineinteles sunca, salam, carnati, bacon, pui, bacon in toate cantitatile!

Pregatire

Exista mai multe scoli de gandire pentru a face aluat de pizza. Am venit acum cu o reteta foarte simpla, astfel incat sa nu fii nevoit sa te joci cu ea, dar te poti concentra imediat pe carne!

Se amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga un praf de sare, zahar si 1-2 linguri de ulei. Adaugati mai multa apa calduta: apoi amestecati totul impreuna! Un robot de bucatarie te va ajuta perfect in asta!

Dupa ce aluatul este gata, intindeti-l la grosimea dorita pe o planseta din silicon cu faina. (Daca va place aluatul subtire, faceti-l cat mai subtire, iar dacă va place mai gros, faceti-l de cel putin 1 cm grosime!) Puteti adauga topping-uri, iar la final, nu mai ramane decat sa coaceti pizza intr-un cuptor preincalzit sau cuptor pizza pe o forma de pizza presarata cu faina.

 

Supa carnivor

O supa delicioasa poate fi consumata oricand: la pranz sau chiar la sfarsitul unei zile obositoare. Bineinteles, cu cat este mai hranitor, cu atat mai dens, cu atat mai bine! Ei bine, cu siguranta te vei distra cu supa carnivor!

Sa vedem cum poti face o supa care sa-i faca pe cei care cauta carne in fiecare fel de mancare sa saliveze!

Ingrediente

Luati cateva grame de slanina afumata, 10 dkg ceapa rosie, 1 usturoi mic, 15-20 dkg carnati afumat, sare, un fel de crema de ardei si puteti avea si un fel de paste (de exemplu, paste pane) si cartofi (20-25 dkg) ca sa fie cu adevarat bogat supa!

Pregatire

Incepe sa pregatesti supa taind slanina afumata in cubulete si prajindu-l in putina grasime. Prajiti pastele in aceasta grasime, apoi prajiti ceapa rosie tocata si carnatii taiati rondele.

Se amesteca crema de ardei cu usturoiul presatsi se dizolva totul in apa. Incepeti sa gatiti, iar cand pastele sunt deja pe jumatate moi, adaugati cartofii taiati cubulete!

Gatiti cartofii pana se inmoaie, asezonati supa cu sare dupa gust - si supa divina carnivora este gata!

 

Speram ca am reusit sa va aducem chef de niste preparate cu carne! Iar daca nu ai inca toate uneltele de bucatarie de care ai nevoie, arunca o privire an magazinul nostru online!


Produse aferente