gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Espresso-Sorbet - desertul cu gheață cu aromă de cafea

2023. 09. 06.

Espresso-Sorbet - desertul cu gheață cu aromă de cafea

Ca iubitor de cafea, cu siguranță îți place orice are acest gust. Bomboane de cafea, ciocolată, iar dacă dulciuri, atunci înghețată, sau ceea ce este și mai la modă, sorbet. Cu siguranta, inghetata de espresso va fi vedeta zilelor de vara. Rețeta noastră este din cartea de rețete ANKARSRUM.

Ingrediente:

480 ml apă

40 de grame de pudră de cacao

150 de grame de zahăr

200 de grame de ciocolată neagră cu 70-80% conținut de cacao

20 ml cafea espresso preparată

Opțional, cuburi de gheață pentru a răci mai repede sorbetul

Espresso-Sorbet pas cu pas:

• Puneți aparatul de înghețată ANKARSRUM la congelator cu 20-24 de ore înainte de preparare. În acest videoclip vă arătăm cum să asamblați această parte a capului cu corpul robotului.

• Aduceți la fiert apa, zahărul și pudra de cacao într-o cratiță, apoi luați-l de pe foc.

• Adăugați ciocolata neagră ruptă în bucăți și amestecați. Dacă alegeți un instrument profesional pentru prepararea ciocolatei, vă recomandăm aceast accesoriu.

• Acum adăugați espresso-ul și amestecați.

• Puneți cratita pe aragaz și fierbeți amestecul timp de 2-3 minute.

• Pentru a accelera procesul de preparare a înghețatei, puneți cuburi de gheață într-un bol și turnați amestecul într-un recipient mai mic, puneți-l în bolul cu gheață, astfel încât să se răcească mai repede.

• Dacă amestecul este deja rece, puteți continua să faceți înghețata (dacă nu s-a răcit complet, puneți-o la frigider și răciți-o complet).

• Când s-a răcit, atașați aparatul de înghețată ANKARSRUM la robotul dumneavoastră..

• Porniți robotul de bucatarie ANKARSRUM astfel încât aparatul de înghețată să se rotească și turnați încet amestecul în el. Se amestecă la viteză mică, apoi se toarnă într-un recipient pentru congelator și se pune la congelator pentru cel puțin 1-2 ore.

• Scoate-l din congelator cu 20-30 de minute înainte de servire!

Sfat ANKARSRUM:

Pentru a completa experiența cafelei, fă frișcă proaspătă cu telul ANKARSRUM și presară deasupra ciocolată rasă, pe care o faci cu acest accesoriu.


Produse aferente