gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Mâncăruri la cantină pe care le-am iubit pe vremuri

2024. 08. 02.

Mâncăruri la cantină pe care le-am iubit pe vremuri

Scoala veche

În ciuda faptului că alimentația publică nu este culmea gastronomiei, au existat totuși mâncăruri preferate pe care încerci să le faci acasă chiar și ca adult. Cumva nu merge. Probabil că încercați ingrediente de prea înaltă calitate. Îți amintești ce altceva a fost preferatul tău?

Vor urma minunile alimentatiei publice maghiare. S-ar putea să merite să observați diferențele și asemănările dintre felurile de mâncare de la cantină ale fiecărei națiuni!

Favorite

Ceaiul de la cantină

Puteți face acest lucru cu ușurință acasă. Unul dintre secrete este să pui cât mai puține filtre de ceai în cât mai multă apă. Celălalt este că trebuie să adaugi tot zahărul din lume. Pentru armonie, gustul dulce trebuie echilibrat cu lamaie.

Supa de rosii cu paste alfabet

Despre mesele de la cantină se pot spune multe, dar nu că ar fi plictisitoare. Supa de roșii - care, cu gustul ei dulce și acrișor, era unul dintre cele mai delicioase preparate - a ridicat experiența culinară la cu totul alt nivel. O supa cu care sa poti trimite mesaje?

Şniţel

Şniţelul este asul preparatelor. Faina, oua, pesmet si fericirea este gata. Nu întâmplător șnițelul cu cartofi prăjiți este meniul pentru copii în majoritatea restaurantelor.

Spaghete cu branza

Potrivit unui sondaj recent de opinie publică, la care au participat 7.500 de elevi din 298 de clase, spaghetele cu brânză sunt preferatele absolute. Mâncărurile de paste sunt populare și în rândul copiilor. La urma urmei, Popeye are nevoie de un favorit când se plictisește de spanac.

Pandișpan cu sos de ciocolată

Putem spune că acest desert este clătita Gundel a alimentației publice. Din păcate, acest desert delicios nu putea fi în meniu în fiecare zi.

Reforma alimentatiei publice

Vechile favorite menționate mai sus pot fi acum interzise în anumite școli. În zilele noastre, ei încearcă să facă meniul mai sănătos adăugând mai multe legume și fructe, dar, desigur, există țări în care elevilor încă li se oferă alimente cu un conținut ridicat de grăsimi, zahăr și sodiu.

Potrivit unei investigații a Greenpeace Austria, cantinele din Viena s-au dovedit a fi cele mai sănătoase din Europa. Aici, copiilor li se oferă în principal mâncare bio și locală, precum și carne mai puțină, dar de mai bună calitate. Nici aici nu este greu să găsești bucătării cu gândire de viitor. Sunt bucuroși să acorde preferință micilor producători. Fructe și legume de sezon și proaspete sunt așezate pe farfurii elevilor.

Cantina este prima întâlnire cu industria de catering pentru mulți dintre noi. În acest loc, am învățat că calitatea mâncării este importantă, dar nu cel mai important lucru. Este important să mâncați împreună și să împărtășiți experiențe cu prietenii.

Urmărește-ne pe Facebook pentru conținut la fel de interesant!


Produse aferente