gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Mango frosé cu accesoriul de blender Ankarsrum

2023. 06. 21.

Mango frosé cu accesoriul de blender Ankarsrum

Un mare favorit al zilelor de vara este accesoriul de blender, deoarece multe supe crema, smoothie-uri, milkshake-uri si cocktail-uri sunt facute in acest moment. Am adus acum o reteta de baza pentru adulti, care poate fi usor facuta fara alcool pentru ca nici copiii sa nu ramana insetati!

Reteta este din cartea de retete ANKARSRUM si va oferim si un videoclip cu reteta, pe care o puteti accesa dand clic aici.

Ingrediente:

2 bucati de mango copt (aproximativ 500 de grame taiate in cuburi)

1 sticla de rosé (750 ml), care poate fi inlocuita cu sirop de portocale, sirop sau suc de struguri, astfel incat sa puteti obtine o bautura fara alcool

Niste cuburi de gheata

Mango Frosé pas cu pas:

1. Turnati 650 de mililitri de rosé (sau aceeasi cantitate de bautura alternativa, fara alcool) intr-un recipient de aprox. 30x20 cm si punem la congelator cca. timp de 6 ore (nu ingheata complet din cauza alcoolului, fara alcool nu are nevoie de atat de mult timp, doar tine-l la rece). Pune restul de 100 de mililitri deoparte. In cazul versiunii fara alcool, trebuie doar sa raciti siropul sau bautura racoritoare.

2. Taiati mangoul cubulete, apoi puneti-l la congelator, aprox. timp de 1 ora.

3. Asamblati robotul ANKARSRUM cu accesoriul de blender si umpleti-l cu cuburi de mango congelate. Dupa aceea, adaugati niste cuburi de gheata, roséul congelat si turnati peste el restul de 100 ml de rosé. Pentru varianta fara alcool, foloseste una dintre solutiile alternative in loc de rosé.

4. Porniti robotul de bucatarie ANKARSRUM in functia smoothie si amestecati cocktailul cu gheata.

Sfat ANKARSRUM:

Pune pe marginea paharului cateva bucati de mango proaspat si o crenguta de rozmarin ca decor.