gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Mocktail pina colada de kiwi

2023. 01. 22.

Mocktail pina colada de kiwi

Numele mocktail a fost folosit pentru prima data in 1916 pentru bauturi racoritoare lungi, cu gheata. In videoclipul nostru va aratam cat de usor este sa preparati o bautura bogata in vitamine cu un robot de bucatarie ANKARSUM!!
Reteta noastra este din cartea de retete ANKARSRUM.

Ingrediente pentru 2 pahare mari sau 4 mici:

200 de grame de ananas congelat
100 de grame de ananas proaspat
250 ml lapte cremos de cocos
dupa gust (aprox. 1 lingura) sirop de artar/agave
Suc de 3 lime
2 kiwi decojite
100 ml apa carbogazoasa sau sifon aromatizat
1-2 linguri de sirop de artar/agave, dupa gust

Pentru decorare:

cuburi de gheata, felii de lime, bucati de ananas

Mocktail pina colada de kiwi pas cu pas:

Pregatiri pentru ziua precedenta:

• Urmariti videoclipul nostru dand clic aici!
• Congelati 200 de grame de ananas proaspat taiat cubulete.


• Asamblati robotul dvs. Ankarsrum cu presa de citrice si stoarceti 3 lime.
• Acum asamblati robotul Ankarsrum cu blenderul.
• Amestecati bucatile de ananas congelate, ananasul proaspat si laptele de cocos cremos pana la omogenizare. Gustati si adaugati sirop pentru a-l face mai dulce, apoi turnati mocktail-ul in pahare.
• Clatiti blenderul daca doriti sa faceti un mocktail pur verde, dar altfel puteti amesteca mocktail-ul de kiwi imediat după piña colada.
• Amestecati kiwi-ul decojit, sucul de lamaie, apa carbogazoasa sau soda si siropul pana la omogenizare. Gustati si adaugati mai mult indulcitor daca este necesar.
• Se toarna mocktail-ul verde de kiwi in paharele de piña colada si se amesteca cu o lingura sau pai. Adaugati o felie de lime si ananas si cuburi de gheata ca garnitura.

Tip ANKARSRUM:

De asemenea, puteti face doua mocktail-uri separate. Adaugati sucul de la 1 lime la mocktail-ul de piña colada in timp ce amestecati si este gata! Pentru mocktail-ul de kiwi, adaugati mai multa apa carbogazoasa sau sifon limpede, cateva linguri de indulcitor, cuburi de gheata si menta pentru decor. Frumoasa culoare verde de kiwi se poate schimba de la verde stralucitor la verde pal atunci cand este amestecata. In acest caz, puteti inveseli culoarea mocktail-ului cu aproximativ ¼ de lingurita de pudra de spirulina in timp ce amestecati. Gustul pudrei nu se va simti, din cauza dulceatei fructelor.