Reteta de chiftele suculente
2024. 05. 24.
Adesea simțim că planificarea unui prânz de weekend este o sarcină complicată, dar acum puteți cunoaște o idee gustoasă și rapidă: faceți chifteluțe suculente! Cu ingrediente simple și instrucțiuni ușor de urmat, poți face chifteluțe delicioase în cel mai scurt timp, garantat că îi impresionează pe cei de la masă.
Chiftele:
500 de grame de carne de vită
1 cartof
50 de grame de parmezan ras fin
50 grame sunca de Parma, tocata
1 catel de usturoi presat
0,5 ceapa rosie tocata
60 de grame de pesmet
Sare si piper
2 linguri de smântână
Unt pentru copt
1. Întoarceți robotul Ankarsrum pe o parte și asamblați-l cu accesoriul de tocat carne si sita cu un orificiu de 4,5 mm..
2. Tăiați carnea în bucăți mai mari și tocați la viteză medie.
3. Amestecați carnea tocată, șunca de Parma, parmezanul, usturoiul, ceapa roșie și pesmetul.
4. Modelați chiftelele la dimensiunea dorită și prăjiți-le în unt.
5. Adăugați smântâna și sosul de soia chinezesc, apoi condimentați după gust.
Cu ingrediente simple și instrucțiuni ușor de urmat, o farfurie plină cu chiftele cerești este gata în cel mai scurt timp, garantat că va impresiona pe toată lumea de la masă. Simplu, rapid și delicios - ce altceva ți-ai putea dori pentru un prânz de weekend?