gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Sorbet răcoritor de kiwi: desertul perfect cu gheață de vară

2024. 06. 21.

Sorbet răcoritor de kiwi: desertul perfect cu gheață de vară

Sorbetul de kiwi este un adevărat favorit de vară pe care îl puteți face cu ușurință acasă, fie ca gustare, fie ca desert. Este deosebit de delicios atunci când este servit într-o pâlnie cu marginea de ciocolată-nucă, dar este la fel de arătos într-un pahar elegant. Rețeta noastră ne-am luat din cartea de rețete ANKARSRUM pentru ca și voi să încercați această delicatesă cerească.

Înainte de a începe să facem sorbet, merită să cunoaștem diferențele dintre înghețată și sorbet. Inghetata este un desert cremos pe baza de frisca, lapte, oua si zahar care se topeste usor in gura. Pe de alta parte, sorbetul este un piure de fructe cu gheata facut din fructe proaspete sau congelate, diluate cu apa, astfel incat chiar si persoanele intolerante la lactoza il pot consuma in siguranta.

 

Ingrediente:

500 ml apă

360 de grame de zahăr

8 kiwi

Suc de 1 lămâie, pe care îl puteți pregăti cu acest accesoriu. Vedeți cum funcționează aici, iar acest videoclip vă va ajuta să îl asamblați!

 

Pregătire pas cu pas:

Mod de preparare: Puneți aparatul de înghețată ANKARSRUM la congelator cu 20-24 de ore înainte de utilizare.

1. Aduceți apa și zahărul la fiert, amestecând continuu, pentru ca zahărul să se dizolve complet. Apoi puneți siropul la congelator timp de 20 de minute pentru a se răci complet.

2. Asamblați robotul ANKARSRUM cu blenderul. Curățați kiwi-urile și tăiați-le în jumătate. Turnați siropul de zahăr rece, sucul de lămâie și bucățile de kiwi în blender și amestecați până la omogenizare.

3. Asamblați robotul ANKARSRUM cu aparatul de înghețată. Turnați masa în aparatul de înghețată și amestecați timp de 25-30 de minute. Apoi se toarnă sorbetul în forma selectată și se congelează pentru cel puțin 10 ore.

Sfat ANKA:

La servire, stropiți partea superioară a sferelor de sorbet cu nuci sau migdale prăjite, măcinate. Accesoriul de răzuit al robotului ANKARSRUM vă va ajuta să măcinați nucile sau migdalele.

 

Dacă aveți chef de această răcoritoare delicioasă, vizitați site-ul nostru și obțineți cele mai bune blendere! Nu ratați nici cele mai recente rețete și sfaturi – urmăriți-ne pe Facebook pentru a fi primul care află despre cel mai recent conținut al nostru!