gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

5 secrete ale robotului ANKARSRUM

2024. 06. 26.

5 secrete ale robotului ANKARSRUM

Un robot de bucatarie profesional este un element aproape indispensabil în gospodăria unei doamne sau unui domn căruia îi place să coace și să gătească. Cu toate acestea, pe lângă frământare, superputerile  robotului ANKARSRUM de fabricație suedeză pot fi extinse.

În acest videoclip va prezentam pachetul de bază, iar acum puteți afla despre accesoriile sale suplimentare și alte mici secrete, pe care le puteți folosi pentru a îmbunătăți și mai mult pachetul de bază.

 

Pachet Deluxe

Dacă nu te poți mulțumi cu mai puțin, dar îți place să obții mai mult pentru banii tăi, atunci am inventat pachetul DeLuxe pentru tine. Cele mai populare accesorii ale robotului ANKARSRUM Assistent sunt disponibile și la pachet, la un preț mai ieftin decât dacă le cumpărați separat. Continutul pachetului este extrem de bogat, intrucat vom trimite 8 tipuri de accesorii daca alegeti acest pachet, inclusiv accesoriul de tocat carnestorcatorul de Citrice, sau cel mai recent blender. Ca un plus, această mare selecție include și accesoriul de biscuiti printre altele. Dati click aici pentru continutul exact al pachetului!

Go green csomag

Recomandăm această selecție proprietarilor ANKARSRUM deosebit de preocupați de sănătate, deoarece storcatorul de citrice oferă băutura de dimineață, accesoriul de blender oferă energie inainte de pranz, iar accesoriul de feliat legume oferă baza pentru salatele delicioase pentru prânz.

Müzli készítő fejrész

Pregătește-te un mic dejun hrănitor, sănătos, bogat în fibre, care va începe ziua. Cu acest accesoriu, poți face cu ușurință muesli acasă din grâu, ovăz, secară sau boabe de orez.

Un favorit al pasionaților de paste

După ce ați frământat aluatul, întindeți-l! Este important să frământați aluatul ale lasagnei, spaghetelor sau altor delicatese de paste cu ajutorul robotului dvs., iar acestea vor primi forma lor finală cu accesoriile inteligente ale robozului ANKARSRUM. În acest videoclip, vă prezentăm secretele preparării spaghetelor de casă.

O lume colorată

Cat mai multi oameni, cat mai multe gusturi si cat mai multe locuinte, cat mai multe stiluri si culori diferite de amenajari interioare. Robotul ANKARSRUM nu vă va decora bucătăria doar datorită aspectului său decorativ, ci și pentru că culoarea mașinii poate fi adaptată bucătăriei dumneavoastră.

 

Uită-te la câte nuanțe diferite avem pentru că știi: poți trăi fără ANKARSRUM, dar coacerea și gătitul este mult mai usor cu el !

Daca ti-a placut acest miracol in bucatarie, comanda-l de pe site-ul nostru in culoarea care iti place!