gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Bauturi obligatorii pentru serile de vara

2023. 07. 10.

Bauturi obligatorii pentru serile de vara

Bauturi racoritoare de vara

Daca exista ceva care poate face serile de vara confortabile, este sa stai pe terasa si sa te relaxezi la sfarsitul unei zile obositoare si sa privesti apusul sau sa asculti sunetele naturii. Cui nu-i plac aceste momente de liniste? Sau cine nu si-ar dori sa stea de vorba in lumina soarelui care apune?

Exista un singur lucru de care trebuie ai grija pentru a face totul perfect, incat nimic sa nu strice buna dispozitie. Acesta este bautura! Nu lasati gura sa se usuce in timpul unei conversatii sau lasati deshidratarea sa provoace dureri de cap de la caldura! Aveti intotdeauna o multime de bauturi la indemana!

 

Bere

Berea este o adevarata bautura de vara. O bere rece ca gheata poate fi aproape salvatoare in canicula, poate fi foarte buna la sfarsitul zilei, cand in sfarsit te poti relaxa putin.

Efectul racoritor este doar un motiv pentru acest lucru. Pe langa faptul ca temperatura rece ajuta la improspatarea, gustul berii adauga semnificativ experientei! Gustul inconfundabil al maltului si al hameiului pare sa apese automat butonul de „relaxare” din corpul nostru.

Putem sa spunem si ca carbonarea adauga si experientei: bulele isi fac si ele rolul lor in imbunatatirea experientei.

Ia-ti un dozator de bere receastfel incat sa ai mereu bere la indemana pe terasa si sa nu mai mergi la frigider pentru asta!

(Consumati bauturi alcoolice in mod responsabil si cu moderatie!)

 

Limonada

O alta bautura inconfundabila de vara este limonada! Cate case, cate versiuni - cate zile, cate arome si retete noi poti incerca! Daca va place sa experimentati, nu ar trebui sa va abtineti! Obtineti ingrediente cat mai multe si variate: pe langa apa, zahar si lamaie (suc), puteti adauga si citrice si fructe de padure, diferite siropuri, si bineinteles menta, cuisoare si chiar scortisoara!

Aveti intotdeauna suficienta gheata (e bine daca aveti acasa o galeata cu gheata plus o lopata pentru gheata), iar daca va ganditi in cantitati mai mari, nu incepeti sa faceti limonada fara un dozator de bauturi! La urma urmei, merita sa faci portii mai mari: daca ai de gand sa o faci, fa-o corect - asa cum se spune.

 

Suc de portocale proaspat stors

In sfarsit, pe lista ar trebui sa existe o bautura cu adevarat sanatoasa, care poate cadea foarte bine si in caniculele verii: suc de portocale proaspat stors!

Pe vreme calda, este deosebit de important sa te hidratezi corespunzator, iar sucul de portocale este o alegere excelenta pentru asta! Acest lucru este adevarat nu numai din cauza continutului ridicat de apa al portocalelor, ci si pentru ca acestea contin o multime de vitamine si antioxidanti, care pot concura eficient cu alte efecte nocive ale luminii solare.

Efectul racoritor se datoreaza si faptului ca portocala este un tip de citrice – iar citricele de obicei revigoreaza papilele gustative, care pot fi deosebit de bune pe vreme calda.

Si sa nu uitam ca portocalele, ca fruct, contin zaharuri naturale, care contribuie la mentinerea unui nivel ridicat de energie.

Faceti clic si comandati astazi un storcator pentru a va bucura cat mai curand posibil de gustul sucului de portocale proaspat stors!

(In timpul stoarcerii, o parte semnificativa din fibrele fructelor se pierde. Daca nu vrei sa renunti la fibre, atunci amesteca fructele: tot ce ai nevoie este un super blender!)

 

Racitor de bauturi: bifat? Dozator de bere rece: bifat? Dozator de bauturi: bifat? Storcator: bifat? Verificati lista, nu ratati nimic!