gammo

kitchen & more

Serviciul clienți: +40-758-199527
Program funcționare: 09:00-17:00 (L-V)

Stocare modernă cu puterea vidului

2019. 07. 12.

Stocare modernă cu puterea vidului

Lumea aleargă, la fel și noi. Orice instrument care ne face viața mai ușoară, sau optimizează procesele de bucătărie, ne este de mare ajutor.

De multe ori nici nu știm cât de mult avem nevoie de ceva până nu o încercăm. În zilele noastre, există multe opțiuni pentru a păstra alimentele proaspete, nu trebuie să alergi în fiecare zi la magazin sau la piață. O cantitate rezonabilă de cumpărături la intervale regulate poate fi suficientă, iar dacă am rezolvat problema păstrării alimentelor cumpărate, am economisit deja timp și energie pentru noi și chiar pentru cei dragi.

Takaje este mult mai mult decât un aparat de vidat alimente universal. Acesta este singurul aparat din lume, cu care poți chiar să faci un recipient în vid din borcane de conserve cu capac metalic. Cu ambalarea sub vid, textura, gustul și prospețimea alimentelor dumneavoastră pot fi menținute pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Aparatul are în dotare standard următoarele: 10 buc. pungi vid gofrate 20x30cm, 2 buc. ventile vid Takaje si 1 buc. dop vidat sticlă Takaje.
Vă mai pot fi de mare folos următoarele cutii vidabile din inox: cutie vidabilă Takaje de 1,5 litri și cutie vidabilă Takaje de 2,2 litri

Aparatul poate fi utilizat doar cu pungi vid gofrate, de la noi vă puteți procura din următoarele:
pungi vid gofrate 20x30cmpungi vid gofrate 25x35cmpungi vid gofrate 30x40cm
rolă folie gofrată cu lățme de 15cmrolă folie gofrată cu lățme de 20cm și rolă folie gofrată cu lățme de 30cm (acestea pot fi tăiate pe lungimea necesară)

Ambalați conserve, legume, sau carne: cu puterea vidului, toate rămân proaspete!

 
Dacă v-am trezit interesul pentru vidat alimente, nu ezitați, vizitați site-ul nostru și comandați-vă o mașină de ambalat în vid astăzi!


Produse aferente